Stukadoor Groningen

Voor een goed begin in je nieuwbouwhuis of bestaande woning is het belangrijk dat plafonds en muren in er top uitzien. Gaten in de muur, bladderende verf of scheuren wil je natuurlijk zo goed mogelijk weggewerkt hebben. Tijd voor Klasse Stuc de stukadoor uit Groningen!

Wij maken je wanden en plafonds weer als nieuw tegen betaalbare prijzen.

Muur stucen

Je wilt de binnenkant van je nieuwbouwhuis of bestaande woning opknappen? Dan begint dit bij het stucen van de muren. Je muur stucen in de woonkamer, slaapkamer of badkamer kan op veel manieren er zijn namelijk een tal van mogelijkheden.

Wij zijn expert op het gebied van stucwerk. Schoon, netjes en snel. Wij passen onze agenda aan op die van jouw klus of project. Laat je eens informeren naar de mogelijkheden.

 

Badkamer stucen

Tegenwoordig is het stucen van een badkamer niet alleen stijlvol maar ook ook nog eens hygiënischer dan tegels. Dit omdat er geen voegen zijn waar vuil achter kan blijven hangen, waardoor alles veel schoner is te houden. Een mooie betonlook badkamer is tegenwoordig heel gewild en ziet er erg mooi en netjes uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om in de badkamer de wanden weer straks te maken zodat er overheen getegeld kan worden.

Informeer eens bij ons naar de mogelijkheden. Wij komen graag langs om de klus te bekijken.

Plafond stucen

Je wilt je plafond opknappen in jouw nieuwbouwhuis of bestaande woning? Zitten er scheuren in het plafond of is het zo beschadigd dat er iets aan moet gebeuren? Wij zijn experts in het stucen van plafonds. Hierdoor zal je kamer er weer als nieuw uitzien.

Weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Kijk naar onze overige werkzaamheden.