Stukadoorsbedrijf Groningen, Klasse Stuc

Klasse Stuc is het stukadoorsbedrijf uit Groningen van Christian Kies. Een bevlogen en ervaren stukadoor uit Groningen. Waar hij eerst jaren kennis op heeft gedaan in het bedrijfsleven, is Christian sinds enkele jaren als zelfstandig stukadoor actief in en om de provincie Groningen. Hierbij staat heldere communicatie, goede afspraken en correct en kwalitatief werk bovenaan. U moet immers jaren vooruit kunnen met uw bewerkte muren en hier een lange periode van kunnen genieten!

 

Werkwijze Klasse Stuc Stukadoorsbedrijf Groningen

Klasse Stuc is het stukadoorsbedrijf Groningen die vakwerk en kwaliteit levert op elke klus. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt en er wordt volgens een strakke planning gewerkt. Daarom komen wij altijd eerst een klus bekijken voor wij een offerte uitschrijven. Stucwerk is dan ook in alle gevallen maatwerk!

Als geen ander weten wij dat oponthoud tijdens een klus vergaande gevolgen kan hebben voor het project. Wij plannen de werkzaamheden dan ook in nauw overleg in zodat de voortgang van het project gegarandeerd is.